Rengøring

Skal du gøre noget?


Ingenting. Vi skal nok ordne det der skal til for at kunne gøre ordentligt rent. Men jo mere der er ryttet væk inden vi kommer, jo mere tid har vi til selve rengøringen. Mange kunder fortæller at det faktisk er meget rart at have en "deadline" for oprydning inden der kommer rengøring, så man får det gjort jævnligt.


Hvordan foregår det?


 

Vi kommer altid ud til et uforpligtende møde hjemme hos dig, hvor du giver en rundvisning og vi får en snak om hvilke ønsker og behov du har for rengøringen. Rengøring i private hjem er meget individuelt. Både huse/inventar og familier er meget forskellige, derfor laver vi altid en individuel plan for rengøringen alt efter hvilket hjem det er.


Praktisk viden


Vi medbringer selv alt udstyr samt rengøringsmidler. Vores støvsuger er udstyret med et hepa-filter, som gør den allergivenlig samt at der ikke lugter af støvsugerpose, efter støvsugning. Vi bruger professionelle mikrofibermopper og - klude som er svanemærkede. Vi prøver generelt at undgå at bruge for meget rengøringsmiddel og størstedelen af de produkter vi bruger er svanemærkede.